چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

معلمان جدیدالورود کارآموز یا پیمانی مسئله این است

معلمان جدید‌الورود در واکنش به صحبت‌های معاون آموزش‌وپرورش می‌گویند: از سال ۹۷ به‌عنوان معلم پیمانی مشغول به فعالیت هستیم و هفته‌ای ۲۴ ساعت تدریس داریم اما ۴۰۰هزار تومان افزایش حقوق مشمول حال ما نشد و حالا هم ما را معلمان پیمانی نمی‌دانند!
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 19
کد خبر: ۱۱۵۸۷
به گزارش  راهبرد معاصر ؛ عدم افزایش حقوق طبق قانون مصوب مجلس شورای اسلامی برای معلمان جدید که امسال نخستین سال خدمتشان در مدارس است باعث اعتراض گسترده آنها شده است، این گروه از معلمان حتی کمپینی هم در فضای مجازی تشکیل داده‌اند و نسبت به اینکه چرا افزایش 400هزار تومانی حقوق مشمول حال آنها نشده است، معترض هستند.

چرایی انجام چنین اشتباهی در وزارت آموزش‌وپرورش را جویا شد؛ بنابر آنچه به‌صورت غیررسمی اعلام شده است، اشتباهی در صدور احکام و در محاسبه میزان افزایش حقوق صورت گرفته است که این امر در مورد تعداد زیادی از معلمان جدید‌الاستخدام صدق می‌کند که این هفته، احکام آنها اصلاح خواهد شد و این دسته از معلمان حداقل 440 هزار تومان باید افزایش حقوق داشته باشند.

با این حال و با وجود اعلام این خبر، علی الله‌یار ترکمن، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش  در مصاحبه‌ای دیگر تأکید کرد که اشتباهی انجام نشده و معلمان ماده 28 را جزو نیروهای پیمانی که باید مشمول افزایش 400هزار تومانی حقوق شوند، ندانست!

او معتقد است که این گروه از معلمان هم‌اکنون در دوره کارورزی هستند و افزایش 400هزار تومانی مشمول معلمان شاغل رسمی و پیمانی است و دانشجومعلمان، معلمان ماده 28 و سربازمعلمان را شامل نمی‌شود.

در پاسخ به این موضع معاون وزیر آموزش و پرورش، جمعی از معلمان جدید‌الوورد در گفت‌وگو با تسنیم اعلام کردند که در حکم آنها عنوان "پیمانی" درج شده است و از مهر سال 97 به‌مدت 24 ساعت موظف در مدارس مشغول به تدریس هستند و دوره‌های آموزشی آنها در دانشگاه فرهنگیان نیز به پایان رسیده است:
معلمان جدیدالورود کارآموز یا

این تصویر، حکم یکی از معلمان جدیدالورود است که نوع استخدام او را "پیمانی" تعیین کرده است.

آنها می‌گویند: اگر به‌فرض ما کارآموز هم باشیم "که فرض غلطی است" باید بعد از آزمون جامع یعنی از تیر ماه که قبول شدیم 400 هزار تومان به احکام ما اضافه شود که نخواهد شد! اگر ما کارآموز هستیم چرا ذیل حکم ما عنوان "پیمانی" قید شده است؟! از چه‌موقع کارآموزها در مملکت ما حکم گرفته‌اند؟! از چه‌زمانی شما به کارآموزها 12 ماه حقوق داده‌اید؟

منبع : تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار